Weź udział w szkoleniu „Doskonalenie systemów zarządzania jakością żywności w świetle wymagań prawnych”
Zapraszamy na szkolenie stacjonarne pt. „Doskonalenie systemów zarządzania jakością żywności w świetle wymagań prawnych obowiązujących w Unii Europejskiej, Polsce, w tym w międzynarodowych sieciach handlowych”, które odbędzie się 3 marca 2023 roku we Wrocławskim Parku Technologicznym.
Zakres szkolenia:
Przegląd zasad systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w branży spożywczej ze szczególnym uwzględnieniem norm BRC Food ,IFS Food, ISO 22000 oraz zasad certyfikacji HALAL, zasady certyfikacji w branży spożywczej z uwzględnieniem aktualnych zmian w zakresie norm w branży spożywczej.
- Ogólne zmiany w standardach dotyczących norm jakości dla przemysłu spożywczego, nowe trendy i tendencje.
- Standard BRC – aktualne wymagania.
- IFS Food – aktualne wymagania.
- Norma ISO 22000 – aktualne wymagania.
- Praktyczne uwagi związane z przygotowaniem do audytu ISO 22000 i BRC.
- Certyfikat HALAL – praktyczne informacje związane z przygotowaniem firmy do certyfikacji.
Agenda szkolenia:
- 9:00 – 10:30 – blok szkoleniowy nr 1
- 10:30 – 10.45 – przerwa
- 10.45 – 12.15 – blok szkoleniowy nr 2
- 12.15 – 12.45 – przerwa
- 12.45 – 14.00 – blok szkoleniowy 3, dyskusja
Miejsce szkolenia:
Wrocławski Park Technologiczny, ul. Klecińska 125, 54-413 Wrocław, Budynek BETA, sala konferencyjna, parter.
Zgłoszenie na szkolenie i uczestnictwo w nim:
Szkolenie przeznaczone jest dla firm działających w WPT, Inkubatorach Przedsiębiorczości WPT i zrzeszonych w Klastrze NUTRIBIOMED. Firma może zgłosić maksymalnie 2 osoby na szkolenie. W przypadku wolnych miejsc zostanie wysłany mail z możliwością zapisania więcej niż 2 osoby z firmy.
Termin zgłaszania się mija w dniu 1.03 (środa) o godz. 10.00.